31-03-2012, 09:28 PM
(12-03-2012, 01:50 AM)fxhome نوشته: واقعا ممنونم، و سوال آخر، خودم اقدام كنم بهترِ يا ه اين موسسات بسپارم؟سراغ موسسات نرید.من دفتر خیلی از اینها رفتم و همیشه دوست داشتم پرونده هاشون رو دم آخری بکوبم تو سرشون و د فرار چه پولایی هم میخوان ماشالله.ولی این سایت ها خیلی خیلی اطلاعات کامل و پخته ای دارن مجانی در اختیارتون میذارن.گنگ بودن بعضی ها هم به دلیل زبان ضعیف یا متوسط اوناست.با زبان در حد خوب و حتی متوسطی که کلاسش رو قطع نمیکنه و در حال پیشرفته شما میتونید با راهنمایی این اعضا و تلاش و جستجوی خودتون اطلاعات بسیار کاملی جور کنید و با چشم باز اقدام کنید و قول میدم از خود اون موسسات هم بیشتر یاد میگیرید 10000% . ولی زبان انگلیسی چیز شوخی برداری نیست و من دیدم کسایی که فقط میخوان برن تا به قول خودشون آزاد باشن. قراره ما در خارج زندگی کنیم و اونجا آیلتس و .... بدرد نمیخوره.جنرال انگلیشتون رو تا میتونید قوی کنید و بعد از سطح intermediate برسد یر کلاسهای آیلتس اونم مستقیم skill ها.بازم سوالی بود در خدمتم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم