31-03-2012, 09:41 PM
(11-03-2012, 04:27 PM)fxhome نوشته: سلام دوستان من دانشجوِ حسابداري هستم سال ديگه درسم تمومو ميشه، ترم ٦ هستم با معدل ١٥ فعلا شايد بيشتر شه، يه سري مشكلات دارم كه شايد جاش نباشه اما براي استفاده از تجربه و علم شما ميگم خدمتتون،اولا شما دارین پاره وقت کار می کنید و شرکت هم دارین پس سابقه جزء رزومه شما میاد که برای اروپا و حتی استرالیا مفید میتونه باشه.
مشكل ٢ : مشكل ديگم زبان كه اگه ضعيف نبودم حتما اين پايز امتحان ميدادم واسه سال ديگه اما حالم از اين گرفته ميشه كه من سال ٩٢ امتحان بدم سال ٩٣ تازه شروع ميكنم و اين ١سال پرتي آزارم ميده، راهي سراغ دارين كه بتونم ديرتر از اين پاييز و زودتر از پاييز بعدي اقدام كنم( يه چيزي مثل ترم بهمن خودمون)
مدركم هم ماله دانشگاه دولتيه ، ايا اين معدل خوبه؟ با احتمال اينكه ١٤،٥ بشه يا ١٦
راستي يه شركتم خودم در زمينه بورس تاسيس كردم كه يك سالي ميشه فعاليت ميكنه، اينم اگه كمكي بهم مبكنه بگين لطفا، مرسي
دوم اگر واقعا تصمیم کبری برای رفتن گرفتین این دو ترم کار و ول کنید یا تعدیل کنید بطوریکه معدلتون 17.5 تا معدل کل بالای 16 بشه حتما.چون آدم فقط یکبار برای داشتن معدل بالا میتونه تلاش کنه ولی کار و .... همیشه هست.منم وضعم خوب نیست و بدون فاند اصلا نمیتونم برم ولی فقط در حد خرجم و حتی کمتر در میارم ( و حتی قطعم می کنم،به هرحال عزمم جزمه برای تحصیل نه کار) تا معدل و برنامه زبانم به هم نخوره.اما با توجه به تفاوت شرایط هرکس و عدم اطلاع من،و آسونی نسبی رشته شما (حسابداری)،میتونید همین کار کنید فقط حواستون به معدل باشه که فرصتی هم دیگه نداریدااا
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم