31-03-2012, 11:00 PM
Cloud Computing در حال حاضر خیلی مبحث داغیه و کار براش خیلی زیاده، اما نمیشه خیلی راحت گفت که ۱۰ سال دیگه وضعیتش چطور خواهد بود. شما باید بیشتر به فکر رشتههایی باشید که پتانسیل زیادی برای حدود ۵ الی ۱۰ سال آینده داشته باشند. البته پیشبینی این کار خیلی ساده نیست و نمیشه راحت گفت ولی فکر میکنم که هوش مصنوعی یکی از این رشتهها باشه که هم الان و هم در آینده داغ خواهد بود. همچنین اگر به کاربرد در پزشکی فکر میکنید، به رشتههای Biocomputing و Bioinformatics میتونید فکر کنید. امریکا خیلی در این زمینه داره سرمایهگذاری میکنه و احتمالا در سالهای آینده این رشتهها مهمتر خواهند شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.