(01-04-2012, 07:33 PM)mechanical-eng نوشته: 1.آیا این کار منع اخلاقی و قانونی نداره؟همون طور که بابک عزیز گفت:
2.در صورت اکسپت ژورنال، آیا میشه در رزومه، هر دو رو عنوان کرد؟ یا فقط یکیشو توی رزومه بیاریم؟
3.آیا میشه همون مقاله ای که به انگلیسی برای ژورنال فرستادیم ترجمشو برای یک ژورنال داخلی هم بفرستیم?
1- مقاله ای که در کنفرانس ارائه شده را می توان با تکمیل کردن مباحث مطرح شده در آن برای مجله معتبر هم ارسال کرد (تجربه شخصی این کار رو دارم، کنفرانس بین المللی > انجام یکسری اصلاحات > چاپ در مجله علمی مرتبط)
2- هر دو مقاله رو ذکر کنید در رزومه
3- اگر کمیته علمی مجله از موضوع باخبر بشوند، شما در لیست سیاه آن مجله قرار خواهید گرفت، یک جورایی غیر اخلاقی هم است!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.