01-04-2012, 09:23 PM
(01-04-2012, 08:56 PM)mehdana نوشته: ...من چون دانشجوی تهران بودم از کلاسهای رسپینا، آریانپور، آفرینش و ایران مهر پرسجو کردم و تصمیم گرفتم آفرینش برم اما یه مدت بعد درسم تموم شد و به دلایلی ترجیح دادم برگردم خونه و اینجا درس بخونم چون اینجا وقت بیشتری واسه درس خوندن دارم اما متاسفانه توی شهرمون چیزی در مورد کلاسهای آیلتس نمیدونم و نمیدونم چجوری میتونم کلاس خوب پیدا کنم اینجا.......و این نگرانم میکنه...خوب دوست من، شرایط من و شما اگر نگم 100% حداقل حدود 80% مشابه است (دانشجوی تهران > کلاس آمادگی TOEFL/IELTS > بازگشت به خونه > تعطیل بودن ملت(!) در مورد TOEFL/IELTS > سردرگمی شما)
راهی که من در پیش گرفتم اینه (البته من با توجه به پیشینه و تجربه ام، دارم برای iBT آماده می کنم خودم رو):
همه موارد مورد نیاز برای امتحان (Writing,Vocabulary,Reading و Listening) رو خودم کار دارم میکنم به جز Speaking...برای Speaking دارم سعی میکنم که کلاس مفیدی پیدا کنم، چون نمیشه جلوی آینه بایستم و با خود حرف بزنم!

به نظر من، هر چقدر بیشتر صبر کنیم که کلاس مد نظر رو پیدا کنیم، وقت بیشتری رو از دست دادیم، به همین دلیل مواردی رو که به صورت Self study میشه پیگیری کرد و جلو برد، شروع باید کرد تا برای سایر موارد کلاس پیدا بشه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.