(01-04-2012, 09:53 PM)javad1200 نوشته: مرسی...ببخشید گواهی موقت معتبره ؟ !! قابل ترجمه هست؟ خب ریز نمرات هم که نیازه واسه اپلای..اونا چی؟ خیلی از دانشگاها نمیدن این ریزنمرات را بهم تا باهاش اپلای کنم....مثلا من شیراز و گیلان بودم...دوست خوب من، بسیاری از دانشگاه ها، در مراحل اپلای همون ریزنمرات با مهر Unofficial که ترجمه رسمی شده باشد رو قبول میکنند و شما نیازی به مدرک موقت و... نخواهی داشت - ضمن اینکه در قسمت پایین گواهی موقت قید شده که "این مدرک صرفا جهت استفاده در داخل کشور بوده و قابلیت ترجمه شدن ندارد"
دانشگاه های تهران (تهران، امیرکبیر و...) رو میدونم که ریزنمرات غیررسمی لاتین می دهند، حتی بدون تسویه حساب با صندوق رفاه/خرید تعهد آموزش رایگان، گیلان رو هم اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان همین فروم گرفته بود...از شیراز هم بعیده که نده!

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.