02-04-2012, 01:24 AM
(01-04-2012, 08:56 PM)mehdana نوشته: مرسی از صحبتهاتونسلام.عذر می خوام دوست من.منظوری نداشتمااا سوء تعبیر نشه؟
اون دوستی که گفتند( ahmadpashaei) {شمام که این سوالا رو می پرسید احتمالا وارد نیستین}!!!!!!!!!!!!!!! من تو نوشته هام گفتم که یک ماه کلاس تافل رفتم یعنی به سیستم تافل ای بی تی آشنایی کامل دارم و بعد کنسل کردن کلاسم شروع به خوندن آیلتس کردم و به سیستم سوالات و آزمون آیلتس هم آشنایی دارم، و چون سطح زبانم متوسطه و با توجه به شرایطم ترجیح دادم آیلتس بخونم اما چون دوستام تو امریکا گفتند بهتره تافل امتحان بدی تو تصمیمم مردد شدم.
من چون دانشجوی تهران بودم از کلاسهای رسپینا، آریانپور، آفرینش و ایران مهر پرسجو کردم و تصمیم گرفتم آفرینش برم اما یه مدت بعد درسم تموم شد و به دلایلی ترجیح دادم برگردم خونه و اینجا درس بخونم چون اینجا وقت بیشتری واسه درس خوندن دارم اما متاسفانه توی شهرمون چیزی در مورد کلاسهای آیلتس نمیدونم و نمیدونم چجوری میتونم کلاس خوب پیدا کنم اینجا.......و این نگرانم میکنه

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم