03-04-2012, 01:15 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-04-2012, 01:16 AM توسط ahmadpashaei.)
بچه ها میدونید چیه؟ اینطور که من فهمیدم کلا کار ما توی همین پلیس +10 هست که یک دفتر خصوصیه دیگه و الکی گندش کردن. شما یک فرم میگیری میبری بیرون و پر کرده با امضا+سایر مدارک میدی بهشون و پوشه هم نمیگیرن ازت.بانک ملی هم 8200 پول میریزید و یک 6000 تومانم توی دفتر پلیس +10،همین. بگید داداشتون بره و فرم رو بگیره و جای شما امضا کنه و مدارک رو بده بعد خود متصدی میگه 2و3 روز دیگه بیاین نمیدونم چی چی بگیرین که پرونده رو بزاریم تو مرحله که فقط کافیه اسمت رو بدونن.برای من خواهرم رفت. برای شمام بگین یکی بره اینجوری شیره بماله سرشون آخه اصلا نگاه نمیکنن که عکس خودته یا نه و .... نهایتا گفتن خودش کجاست بگه خودش دیروز اومد فرم گرفت پر کرد ولی رفت دانشگاه یا رفت ..... من اومدم. مشکلی نیست بابا.من قول میدم،برای من که اینجوری بود.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم