(03-04-2012, 05:07 AM)masoud990 نوشته: با سلام
مرسی از وقتی که میزریید واسه جوبگوی
میخواستم بدونم که این درسته که شرایط اقدام واسه فوق لیسانس بیشتر از دکترست..؟چون فقط معدل نمرهٔ آیلتس مهمه ولی واسه دکترا باید مقاله و اینجور چیزا داشته باشیم..؟
از دانشگاه آزاد با معادله ۱۶ مهندسی مکانیک در طراحی جمدات دارم...
واسه امتحان تفلل دارم آماده میشم..
واسه بورس شدن یا حداقل تامین نصف هزینهام شانسی دارام!؟ و شما و شما با توجه به این مطالبی که عرض کردم کدوم کشورو پیشنهاد میکنید!
با سپاس فراوان !
در کّل میخوام بدونم که به نظر شما بمونم ارشدمو تو گرایش "ساخت و تولید" از آزاده شیراز بگیرم و فکر ۱کی ۲تا مقاله باشم بعد واسه دکترا اقدام کنم یا نه الان مقئیت مناسبتری هست واسعم ..؟
سلام
اگه قصدتون آمریکا هست بچسبید از الان به تافل و جی آریی جنرال .
در مورد پیشنهاد بابک که گفتند واسه فوق به اروپا بروید درس خواندن ارشد در اروپا خیلی سخت تر از ایران هست واساتید خیلی سخت میگیرن وشما عملا فرصت نمی کنید واسه جی آریی و تافل(برخی جاها در اروپا مدرک زبان نمی خان) اروپا فقط باید درس بخونید و کورس ها رو پاس کنید !
این دو آزمون اگه سطح زبانتون متوسط باشه یک سال وقت نیاز داره واسه نمره خوب و خیلی خوب در این دو آزمون. ودر دوره دوساله ارشد در اروپا شما نمی تونید همزمان درس بخونید و همزمان واسه این امتحان ها آماده شوید کما اینکه اگه در اروپا نتونی بورس بگیری باید کاره پاره وقت هم بری واسه تامین هزینه زندگیتون
اروپا خوبیش این هست که توصیه نامه های خوبی می تونید بگیرید چون برخی اساتید شناخته شده تر از ایران هستند وگرنه واسه آمریکا شما از هرجا مدرک داشته باشی اما معدل و نمرات این دوتا آزمونت بالاتر باشن شانست واسه پذیرش بیشتر هست
موفق باشی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..