(03-04-2012, 11:22 PM)ahmadpashaei نوشته: ازم شما صاحب این نظرید و بابک خان رییس،ما هم این گوشه موشه ها اذیت میکنیم با سولامونآقا سوال نپرس دیگه! ای بابا! ما سرمون مو نداره همینجوری! کلید کردیا!
دوست من، ما همه اینجا برای کمک به همدیگه هستیم، یا لااقل دیدگاه من و خیلی از دوستان و البته بابک جان اینه...
نقل قول:فکر کنم برای مدیران و اعضای فعال مثل شما کار رو سخت کنه و
نتونید به همه جواب بدین و یا به پستها جواب مناسبی بدین و تاپیکها و
پستهای خوبتون رو تناوب ببخشید و یا اینکه باعث ناراحتی عده ای بشه که کمتر
و دیرتر جواب میگیرن،آخه به این نکته توجه بفرمایید که کاربران نمیدونن
دیگران چند جواب گرفتن و یا چقدر منتظر موندن و ممکنه ناراحتی پیش بیاد. در
آرمان شهر فکر کنم عالی باشه.
ببین دوست من، این Chat Box که صحبتش شد، قرار نیست محل پرسش و پاسخ دوستان باشه...منظورم اینه که از اون میشه برای این کار هم استفاده کرد ولی خوب همه میدونند که وقتی کسی بر خط (online) نباشه نمیتونه به سوالات جواب بده...ضمن اینکه این Chat Box ها هم یک History مانندی دارند که قابل Browse کردن است...هدف من از مطرح کردن اولیه این نظر، این بود که به عنوا مثال من میخوام به امین عزیز بگم الان فلان صفحه رو چک کنه یا فلان کار رو انجام بده...دیگه سریع در Chat Box میزنم این رو و دیگه مجبور نیستیم هی من پ.خ بدم "امین این کار رو کردی؟" و امین هم پ.خ بده "آره"...نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...
به هر حال، به نظر شخصی من به عنوان یک عضو کوچیک فروم، بد نیست اگر امکانش وجود داشته باشه...حالا باز هم بستگی به نظر نهایی بابک جان داره
به هر حال، به نظر شخصی من به عنوان یک عضو کوچیک فروم، بد نیست اگر امکانش وجود داشته باشه...حالا باز هم بستگی به نظر نهایی بابک جان داره
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.