04-04-2012, 11:47 PM
(04-04-2012, 10:56 PM)salazar716 نوشته: speaking متوسط...سعی میکنم با خودم اینگلیش حرف بزنم و فکر کنم...ولی خوب بعضی وقت ها لغت کم میارم. جدیدا شروع کردم با یکی پارتنر شدن ولی فعلا هفته ای 2،3 ساعت بیشتر انگلیش بحث نمیکنیم در کل خوبه...خوب میتونم بحث کنم.همونطور که گفتم از نظر من دلیلی نداره این تابستون امتحان بدید. بهترین کار اینه که بهار یا اوایل تابستون سال دیگه امتحان بدید که هم فرصت کافی داشته باشید برای خوندن و هم اینکه اگر خدای نکرده نمره دلخواه رو نگرفتید فرصت برای جبران باشه.
Reading...مقاله زیاد خوندم...خبرهای یاهو رو میخونم...
writing تا الان کار نکردم.
Listening فیلم و سریال زیاد دیدم...گوشم به لهجه ی آمریکایی و بریتیش جفت عادت داره...فیلم که میبینم تا 90% میفهمم.
کلا سطح زبانم خوبه...من نیاز دارم که تافل بالا 100 بیارم...من الان آمادگی خوندن دارم ولی سردرگمم...نمیدونم باید چیکار کنم.
توصیه من اینه که فعلاً سعی کنید روی مهارت های کلی زبان کار کنید، مثل همون لغت خوندن، خوندن گرامر، گوش کردن به سریال و فیلم و اخبار و غیره، تمرین صحبت کردن که خودتون هم دارید انجام می دید، و برای شما توصیه می کنم از الان روی Writing کار کنید. کتاب برای Writing زیاد هست، به نظر من می تونید با کتاب How to prepare for the TOEFL Essay شروع کنید.
برای لغت بعد از 504 به نظر من Essential Words for TOEFL رو بخونید. همون کاری که خودتون هم می کنید خیلی خوبه. در کل به نظر من خوبه که تو این کتابها هر لغت نا آشنایی می بینید معنیش رو در بیارید و به دامنه لغات اضافه کنید.
برای گرامر من خیلی کتاب سراغ ندارم ولی به نظرم سطح متوسط Grammar in use کافی باشه.
بقیه موارد رو هم که توضیح دادم...
بعد از چند ماه درگیر شدن با زبان و افزایش سطح کلی تون در مهارت ها با روشی که گفتم، می تونید بعدش برید به سمت کتابهای خود تافل که خب بعداً می شه در موردش صحبت کنیم! البته همین تاپیک رو هم بخونید دستتون میاد تا حدی. خود کتابهای تافل و تمرینات اون واقعاً بیشتر از 3-4 ماه زمان نیاز نداره و به نظر من زمانتون اگر زیاد هست روی بخش های دیگه مثل معدل، مقاله، و برای آمریکا اگر اپلای می کنید GRE وقت بذارید.
موفق باشید.