تا اونجا که من میدونم داشتن ۲ تا DS-160 مشکل عمدهای ایجاد نمیکنه، ولی یک احتمالی داره که ازتون بپرسند که چرا بیشتر از یک دونه پرکردید و در اون صورت بهتره که جواب خوبی داشته باشید. جواب خوب میتونه شامل اشتباه پر کردن فرم و بعدا متوجه شدن باشه یا میتونید توضیح بدید که I-20 به دستتون نرسیده بوده و باید زودتر وقت میگرفتید که بتونید به موقع به دانشگاه برسید و غیره.
لطفا دوستان دیگه هم اگر در این مورد اطلاعات جدیدتری دارند به اشتراک بذارند.
لطفا دوستان دیگه هم اگر در این مورد اطلاعات جدیدتری دارند به اشتراک بذارند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.