(05-04-2012, 01:08 PM)Saeid نوشته: به عنوان اولین سوال من 2 سال سربازی رو در آموزش و پرورش بودم. میخام ببینم که اگر نامه ای از آموزش و پرورش در ارتباط با تدریسم بگیرم تو سربرگ مترجم و مهر مترجم و دادگستری بهش میخوره تا ارزش حقوقی داشته باشه همچین نامه ای؟؟
خوب سعید جان، اگر از لحاظ حقوقی برخورد کنیم، وقتی نامه رسمی از کارگزینی آموزش و پرورش (در سر برگ و با مهر سازمان استان مربوطه) دریافت کنیم، دارالترجمه اون رو به صورت رسمی و حتی با مهر وزارت خارجه هم ترجمه میکند (چون نامه مذکور سند رسمی دولتی است)
پ.ن
راستی یادت نره که نامه رو که گرفتی، فتوکپی برابر با اصل هم کنی...شاید به درد جایی خورد
پ.ن
راستی یادت نره که نامه رو که گرفتی، فتوکپی برابر با اصل هم کنی...شاید به درد جایی خورد
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.