06-04-2012, 11:41 PM
(06-04-2012, 06:35 PM)سریتا نوشته: متشکر از راهنماییدر آمریکا منظورتون PhD هست یا خیر تخصص پزشکی یعنی MD؟
در دانشگاه های آمریکا گرایشی از ژنتیک وچود دارد که بطور تخصصی در فیلد اطفال آموزش می دهد.طول مدت تحصیل 5 ساله که بخشی آن بصورت بالینی و در بیمارستان آموزش داده می شود.(تمایلی به تحصیل در آمریکا ندارم)
آیا در دانشگاه های کانادا چنین شرایطی وجود دارد؟
و با توجه به اینکه بیش از 50% بیماریهای ژنتیکی مادرزادی هستند، یعنی داشتن تخصص اطفال تاثیری در شرایط من نداره؟ و دیگه اینکه در مجموع با شرایط گفته شده آگر نمره آیلتس 7 و کارکاه های تخصصی ژنتیک را بگذرانم شانس من در جه سطحی است؟
متشکر
منظورتون از کار گاههای تخصصی چه چیزی است میشه دقیقا اسم ببرید؟ چون داشتن کارگاه هیچ گاه به پای مقاله نمیرسه وشما بنظره من سعی کنید مقاله ISI با ایمپکت مناسب پابلیش کنید.
بله تخصص اطفال مفیده ولی خوب شما باید بتونید تز دکترا رو بگذورنبد و استاد باید مطمین بشه شما از پسش بر می آییدو این رو شما با نشان دادن سابقه تحقیقاتی خود یعنی مقاله باید نشان دهید
پ.ن: چرا شما هدفتون ژنتیک پزشکی هست؟ و این مثل این میمونه که یک نقر بخواد دوتا PhD بگیره! و ی چون تخصص اطفال بخوایم معادل سازی کنیم معادل PhD هست بهتر نیست فلوشیب های مرتبط با ژنتیک بخونید؟
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..