(09-04-2012, 03:20 PM)jojo kucholo نوشته: من با مشکل در رفتگی کتف راستم مواجهم - حدود 7 ،8 بار در رفته قبلا خودش با یه چرخش دستم جا میرفت - ولی اخرین بار چنان در رفت که دستم اویزون شد - رفتم دکتر بیهوشم کردن کتفمو جا انداختی - فقط همون یه بار ازش عکس گرفتم - یه ام ار ای هم از ش گرفتم که توش مشخص شده استخونش یکم سابیده شده ویکی از رگهای دستم که نمیدونماسمش چی بود پاره شده - ونیاز به عمل باز هست - اما هنوز عمل نکردم ومیخوام برای معافیت اقدام کنم - به نظر شما با این شرایطی که من دارم امکان داره معاف بشمضمن خوشامدگویی به شما جهت افزوده شدن به کاربران فروم خودتون

بند 17 از بخش هشتم آیین نامه معافیت پزشکی (بيماريهاي استخوان): دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ* (مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي نیروهای مسلح و يا مورد وثوق) عمل شده و يا نشده = معاف دائم
* مفاصل بزرگ = هانش، زانو، آرنج، شانه، مچ پا، مچ دست
نقل قول:باوجود اینکه دانشجو هستم و
اونا 2 تا عکس میخوان میتونم تا یه مرحله ای پیش برم - اخه میترسم تا پایان
فارغ التحصیلیم دستم خوب بشه -
3- آيا مشمول مي تواند در حين تحصيل براي اخذ معافيت پزشكي اقدام نمايد؟
خير، مي بايست بعد از فراغت از تحصيل براي معافيت پزشكي اقدام نمايد مگر اينكه در خواست پزشكي خود را قبل از ثبت نام و شروع سال تحصيلي (مهرماه) در دانشگاه ارسال نموده باشد
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.