10-04-2012, 08:10 AM
(09-04-2012, 12:07 AM)نوید نوشته: سلام بهرام جان . من نوید هستم 31 ساله . لیسانس حقوق دارم و فوق لیسانس حسابداری. 10 سال سابقه کار در بانک ملی (دایره ارز) دارم. نمره آیلتس من هم 7.5 شده . ضمنا برادرم هم شهروند استرالیاست و حاضره همه جوره منو پشتیبانی کنه. می خواستم بدونم من شانس گرفتن اقامت استرالیا رو دارم یا نه. با تشکردرود بر شما،
وضعیت شما برای مهاجرت به استرالیا بسیار عالی است و پیشنهاد میکنم همین امروز اقدام کنید.
با توجه به اینکه برادر شما در استرالیا هست، وی میتواند اسپانسر شما بشود و از این طریق بسیار راحتتر به استرالیا مهاجرت دائم کنید.
شما میتوانید از دو طریق برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید:
1 - Skilled - Sponsored (Migrant) (subclass 176) visa
2 - Skilled - Regional Sponsored (Provisional) (subclass 475) visa
Skilled - Sponsored (Migrant) (subclass 176) visa :
«حسابداری» در لیست حرفه های مورد نیاز استرالیا هست. من یک جستجوی سریع در مورد حسابداری انجام دادم و 3 شاخه مختلف از حسابداری را برای من نمایش داد و فکر میکنم شامل حرفه شما نیز بشود:
Accountant (General)
Management Accountant
Taxation Accountant
کاری که شما میبایستی هرچه زودتر انجام دهید این است که مدارک تحصیلی و همچنین سابقه کاری خود از ایران را در یکی از موسسات
CPA Australia/The Institute of Chartered Accountants in Australia/Institute of Public Accountants (formerly known as NIA)
ارزشیابی و تایید کنید. در گوگل جستجو کنید تا در وبسایت آنها شرایط لازم برای تایید مدارک تحصیلی را مطالعه بفرمایید.
همچنین شما باید امتحان IELTS نیز بدهید و نتیجه آنرا به این موسسات که عرض کردم بفرستید(از حداقل نمره اطلاعی ندارم ولی با کمی جستجو میتوانید پیدا کنید.) ارائه کارنامه IELTS هم برای ارزشیابی این مدارک و هم برای درخواست مهاجرت به سفارت لازم است.
نتایج که بدستتان رسید، میتوانید تحت زیرمجموعه Skilled - Sponsored (Migrant) (subclass 176) visa برای اقامت اقدام کنید.
در این حالت لازم است برادر شما اسپانسر شما شود و نیازی نیست که در نواحی Regional باشد، یعنی همه جای استرالیا قبول است.
برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
http://www.immi.gov.au/skilled/general-s...ation/176/
Skilled - Regional Sponsored (Provisional) (subclass 475) visa :
همانطور که میدانید استرالیا قاره کم جمعیتی هست. اگر برادر شما در نواحی منتخب و کم جمعیت استرالیا(Regional) زندگی میکند، وی میتواند اسپانسر شما شود و شما براحتی به استرالیا مهاجرت کنید. برخی ایالتها در استرالیا تماماً Regional و در برخی دیگر ایالتها یک سری کد پستی وجود دارد که میتوانید بفهمید Regional هست یا خیر.
Victoria: Anywhere
South Australia: Anywhere
Northern Territory: Anywhere
Tasmania: Anywhere
Aust Capital Territory: Anywhere
South Australia: Anywhere
Northern Territory: Anywhere
Tasmania: Anywhere
Aust Capital Territory: Anywhere
Western Australia: Anywhere
Queensland: Postcode areas 4019-4028, 4037-4050, 4079-4100, 4114, 4118, 4124-4150, 4158-4168, 4180-4899 (anywhere except Brisbane metropolitan area)
New South Wales: Post areas 2311-2312, 2328-2333, 2336-2490, 2535-2551, 2575-2739, 2787-2898 (anywhere except Sydney, Newcastle and Wollongong)
دردسرهای این روش از روش قبلی بسیار کمتر است، ولی همانطور که گفتم شرطش این است که برادر شما در یک ناحیه Regional زندگی کند.
برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/475
.