12-04-2012, 12:23 AM
(11-04-2012, 08:55 PM)Saeid نوشته: دوستان 2 تا دانشگاه هست که دوست من پذیرش گرفته از هر دو تاشون با فاند کامل. لطفا نظرتون رو بفرمایید.
Arizona state university: بر اساس رنک us-news در مهندسی مکانیک رنک 43 دارد و در کل 132 و بر اساس NRC رنک 31 دارد. در شهر تمپه واقع شده که 15 دقیقه با فینیکس فاصله دارد. آب و هوای آن بسیار گرم و کویری است. استاد این دانشگاه فیلدش تئوری بوده و یک استاد بسیار سخت گیر هندی است. یک آزمایشگاه کوچک دارد ولی فول پروفسور بوده و استاد بسیار مطرحی در فیلد خودش است.
UNC Charlotte : بر اساس us-news رنک مکانیک 81 و رنک کلی 194 و بر اساس NRC 47 است. در شهر شارلوت واقع شده با آب و هوای معتدل شبیه به آب و هوای شمال ایران. استاد این دانشگاه فیلدش عملی بوده و یک استاد آمریکایی معروف است و دارای ریسرچ سنتر بزرگ است که در آمریکا نامبر وان است. علاوه بر آن 12 تا استاد برتر دیگر در این سنتر و در زمینه های مرتبط این فیلد مشغول به تحقیق هستند. علاوه بر آن این استاد با اساتید دانشگاهای ام آی تی و استانفورد و برکلی همکاری میکند.
دوستان خواهش میکنم نظرتون رو دریغ نفرمایید. با سپاس.
دوستان اکثرا موارد رو گفتن و به نظرم فکر کنم به یه نتیجه گیری دوستتون رسیده باشه...
ASU همان طور که محمود گفت دانشگاه نسبتا قوی هست...به طور مثال در یه زمینه ای در رشته ی من یه استاد و یه مرکز تحقیقاتی دارند که خیلی قوی هست و برای من کار کردن با اون استاد(که خیلی معروف بود) خیلی ایده آل تر بود تا مثلا دانشگاهی با رنک بهتر برم که استادش کمتر فعال بوده...
رشته ی من مکانیک نیست(طبعا دوستان مکانیکی نظراتشون معتبرتر هست در مقایسه با من)به نظرم وقتی شرایط مالی یکی هست زیاد رنک مهم نیست...به نظرم انتخاب شالوت از این جهت که استاد فعال تر هست و ریسرچ سنترش شماره یک هست بهتره...درسته در ادامه ی کار ممکنه بعضی ها به نام دانشگاه و اینها نگاه کنند ولی به نظرم شما شانستون برای ادامه تحصیل و یا کار پیدا کردن زمانی میره بالا که ارتباط قوی تری داشته باشید و استاد فعال یک امتیاز خیلی بزرگی هست که تا وقتی نداشته باشیدش و از نزدیک نبینید باور نخواهید کرد... به نظرم در مقاطع بالاتر روحیه تیمی که قراره توش کار کنید خیلی رو فرد تاثیر میگذاره...
خوش باشید