12-04-2012, 10:08 AM
(12-04-2012, 09:45 AM)sasi نوشته: دوست من این سر و گردن رو شما ترسیم میکنی؟!!!! ..... جهت اطلاع فکر کنم بهتره یه نگاهی به سایت دو دانشکده و اساتید شون بندازین و بعد بیاین نظر بدین نه صرفا بخاطر 30 تا رنک تو usnews ....سر و گردن براش مطرح کنی.....ببینید در رنکینگ USNEWS در مهندسی دانشگاه UNCC اصلاً رنک نداره (یعنی جزو 144 دانشگاه اول هم نیست)، ولی دانشگاه ASU رنک 43 رو داره. در مکانیک هم رنک ASU برابر 44 هست و UNCC دارای رنک 81. بنده عرض کردم تفاوت رنک ها خیلی زیاده و آب و هوا و شهر و غیره در برابر این مساله اونقدر مطرح نیست. من این مدتی که دنبال دانشگاه می گشتم برای اپلای کردن در آمریکا، سایت خیلی دانشگاه ها سر زدم و پروفایل اساتید زیادی رو دیدم. به طور قطع دانشگاه ASU مطرح تر از UNCC هست و تعداد استادان فارغ التحصیل از ASU خیلی بیشتر از UNCC هست.
همه اینها دلایلی بود که باعث شد من نظر شخصی خودم رو در جواب سعید عزیز که ازم خواسته بود نظرم رو بدم، بگم. اتفاقاً به سایت این دانشگاه ها هم سر زدم و چون خودم رشته ام مکانیک هست در جریان اطلاعات مربوط به این رشته در این دانشگاه ها هستم. به هر حال شما باید برآیند فاکتورها رو مد نظر بذارید. اینکه در مواردی UNCC سرتر هست شکی درش نیست و قصد ما هم بی ارزش جلوه دادن UNCC اصلاً نیست... ولی برآیند نظر من ASU هست.
شما هم بهتره به جای بحث بر سر واژگان، نظر خودتون رو اعلام کنید تا اگر اطلاعات مفیدی در اختیار دارید بقیه کاربران هم بی نصیب نمونند.