13-04-2012, 07:59 PM
(13-04-2012, 06:32 PM)rennepink نوشته: سلامبله قاعدتا باید مدرکتون رو آزاد کنید چون اگه دانشگاه بدون دانشنامه رسمی هم بهتون پذیرش داده ولی احتمالا برید اونجا باید رسمیشو ببرید با خودتون . برای روز مصاحبه سفارت هم ترجمه ریزنمرات همراتون باشه. با اینحال در مورد لزوم ازاد کردن مدرکتون بیشتر پرس و جو کنید.
من برای دکتری ادمیشن گرفتم : مدرک فوق لیسانسمو باید از دانشگاه بخرم و بدم برای ترجمه؟ من الان فقط همون گواهی موقت که بعد از فارغ التحصیلی میدن دارم.
راجع به بانک استیتمنت هم میشه بگید که یه مانده حساب کافی هست؟
میشه راجه به research plan letter هم توضیح بدید
برای گواهی بانک هم بستگی به فاندتون داره. اگه فول فاند هستید نیازی به گواهی بانک ندارید ولی میگن بد نیست محض اطمینان برای روز مصاحبه سفارت یه گواهی با مبلغ پایین و زیر ده هزار دلار همراتون باشه چون شاید افیسر براش سوال باشه که شما تا زمانی که حقوق دریافت کنید برای ماه های اول هزینه تون رو ازکجا پرداخت میکنید. در صورتی که فاند ندارید باید معادل هزینه های زندگی و شهریه سال اول گواهی بانک ببرید . البته موردایی بوده که افیسر گیر داده که گواهی باید معادل هزینه های چهارسال باشه ولی در اکثر موارد گواهی برای یکسال کافی و قانع کننده ست. در مورد میزا ن هزینه ها و شهریه هم معمولا خودش دانشگاه یه برآوردی میکنه که تیو سایتشون یا نامه پذیرشتون هست.
مورد اخر رو من اطلاعات دقیق ندارم میذارم به عهده بقیه.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما