(15-04-2012, 09:45 PM)اميرمحمد نوشته: من به دليل مشكل مادرزادي و استخواني شدن پيش از موعد درزهاي جمجه اي (Craniosynostosis)، عمل كرانيوتومي انجام دادم و قسمت پشت سرم دچار تغيير شكل (فرو رفتگي و برامدگي) واضحي شده و علاوه بر اون در اكثر قسمت هاي سرم جاي بخيه زيادي وجود داره.دوست عزیزم، همونطوری که سایر دوستان اشاره کردند، به نظر من شما اگر هنوز دفترچه رو پست نکردی، حتما با چند پزشک مجرب و معتمد نظام وظیفه مشورت کن، با شرایطی که شما ذکر کردید و مدرک تحصیلی تون، فکر کنم معاف از خدمت خواهید شد (عمل بر روی جمجمه)
حتما اگر در این زمینه تجربیاتی داشتید یا بدست آوردید، ما رو هم در جریان قرار بدهید
سلامت و پیروز باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.