20-04-2012, 03:48 PM
(20-04-2012, 03:22 PM)shahrzad1925 نوشته: سلام دوستان من میخواستم بدونم چقدر ضروری هست که حتما اصل مدرک یعنی دانشنامه لیانس و فوق رو برای ارسال درخواست پذیرش داشته باشیم؟ من تا مهر ماه اصل مدرکم آزاد نمیشه و میخواستم برای پاییز امسال دکتری آلمان اقدام کنم با این شرایط دیگه شانسی نمیمونه برام؟
دوست من، ضمن خوشامد جهت پیوستن به اعضای فروم
باید عرض کنم که، معمولا (بسیاری از دانشگاه ها) برای اپلای کردن، اصل مدرک رو نیاز ندارند، یعنی شما می تونید با استفاده از ریزنمرات غیر رسمی هم اقدام کنید و پس از پذیرفته شدن نهایی و در زمان ثبت نام، اصل مدارکتون رو تحویل دانشگاه بدهید...
باید عرض کنم که، معمولا (بسیاری از دانشگاه ها) برای اپلای کردن، اصل مدرک رو نیاز ندارند، یعنی شما می تونید با استفاده از ریزنمرات غیر رسمی هم اقدام کنید و پس از پذیرفته شدن نهایی و در زمان ثبت نام، اصل مدارکتون رو تحویل دانشگاه بدهید...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.