20-04-2012, 09:09 PM
(20-04-2012, 07:46 PM)Saeid نوشته: یه مقدار بیشتر توضیح بدین. وضعیت تحقیقاتی. مقدار فاند هر کدوم و اینکه کم یا زیاده؟ میشه پس انداز کرد؟ رتبه بندی؟ گروه های تحقیقاتی؟سلام دوستان
من در کل استرالیا رو جای خوبی میدونم. میشه بعد از اتمام درس و طی دوره پست داک به راحتی اقامت گرفت که مزیت خیلی خوبیه. یه دانشگاه تو بریزبین هم اپلای کرده بودم. میدونم شهر خوبیه برا زندگی. هم از لحاظ هزینه و کیفیت زندگی. ویزای استرالیا هم معمولا حدود 40 روزه میاد. با استثناهای ویزا کاری ندارم. فاند رو هم اتفاقا اکثرا میشه دیفر کرد. چون کلاسی وجود نداره و فقط پروژه هستش و کار رو راحت میکنه.
بیشتر توضیح بدین تا دقیق تر بشه نظر داد.
در نگاه اول استرالیا بهتره.
خیلی ممنونم از راهنمایی های بسیار خوبتون
در مورد اتریش، مقدار هزینه ها فکر میکنم کمتر از بورس باشه یعنی میشه پس انداز داشت و رتبه دانشگاه وین 80 در مهندسی هست. رشته من برقه و برای دکتری پذیرش دارم که در رتبه بندی برق، رتبه ای برای این دانشگاه ذکر نشده بود.
در مورد استرالیا، بورس برای شهریه و هزینه زندگی (living allowance+tuition fee) هست و فکر می کنم برای برای بورس برنامه ریزی کنم که احتمالا کم نیارم. در رتبه بندی مهندسی، رتبه ای برای این دانشگاه ذکر نشده بود ولی در رتبه بندی برق، بین 150 و 200 هست.
زمینه های دوره دکتری در هر دو دانشگاه نزدیک به زمینه پروژه ارشدم هست ولی پروژه دانشگاه استرالیا نزدیکی بیشتری به کارهایی که انجام دادم داره.
یکی از فاکتور های مهم، شرایط کار بعد از تحصیل هست.
اگر دوستان بیشتر در مورد انتخاب یکی از این دو دانشگاه راهنماییم کنن ممنون میشم.