21-04-2012, 02:13 PM
(20-04-2012, 03:14 PM)shahrzad1925 نوشته: سلام من شهرزاد هستم و ارشد روانشناسی خانوااده درمانی از دانشگاه شهید بهشتی دارم معدل لیسانس و فوق من بترتیب 18/06 و 18/60 بوده، دارم روی دانشگاه های آلمان تحقیق میکنم چون آلمانی رو هم مدتیه شروع کردم اما نمیدونم چقدر انتخاب درستی هست. هنوز امتحان آیلتس ندادم، شرایطم جوری نیست که بتونم هزینه مالی چندانی بگذارم برای دکتری و برام مهمه که کمک هزینه تحصیلی هم بگیرم، دو کنفرانس داخلی و یک مقاله داخلی دارم با سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور و حدود ا سال و 10 ماه کار کلینیکی خصوصی، میخواستم بدونم با این شرایط چه توصیه ای برای من دارید و اینکه آیا انتخاب آلمان گزینه خوبی برای من هست یا نه، ممنون از راهنماییهاتون
شهرزاد جان در مجموع گرفتن پذیرش در گرایشهای مختلف روانشناسی در خارج از کشور به راحتی بقیه رشته ها نیست. اگر می خوای برای گرفتن پذیرش آماده بشی بهتره در قدم اول به دنبال تقویت مهارتهای زبانی باشی. نمره زبان و سابقه تحقیقاتی ( به خصوص داشتن مقالات ISI ) و تدریس در این رشته نقش خیلی مهمی در گرفتن پذیرش دارن. اگر قصد رفتن به اروپا رو داری می تونی غیر از رفتن به آلمان ، سری هم به وب سایتهای دانشگاههای سوئد و هلند هم بزنی. البته دانشگاههای انگلیس هم در این رشته مطرح هستند ولی معمولا گرفتن پذیرش همراه فاند مشکل هست و هزینه ها بالا. اگه قصد موندن در اروپا بعد از ادامه تحصیل رو داری سوئد نسبت به بقیه کشورها برای کاریابی در این رشته موقعیت بهتری داره