26-04-2012, 11:38 AM
(25-04-2012, 05:57 PM)Saeid نوشته: یکی از کانکشن های پرواز من به آمریکا تو رم (ایتالیا) هستش. تو رم فاصله پرواز بین ورود و خروج 1.5 ساعت هستش. به نظر دوستان آیا این فاصله زمانی بین دو پرواز کافی هستش؟؟ پرواز بین تهران رم و رم به آمریکا (آتلانتا) هر 2 با یه شرکت هستش (آلیتالیا)فاصله پروازتون کمه و من معمولا توصیه میکنم که سعی کنید حداقل ۳ ساعتی فاصله داشته باشید، ولی با توجه به این که هر دو پروازتون با یک شرکت هواپیمایی هست، مشکل خاصی پیش نخواهد اومد. فقط گاهی فرودگاهها ممکنه شلوغ یا بزرگ باشه و موندن تو صف بررسی امنیتی کیفها و غیره و رسیدن به ترمینال مقصد یک کم طول بکشه. به خاطر این مسائل من فاصله زمانی بیشتر رو توصیه میکنم، ولی اگر بلیط رو خریدید و کار چندانی نمیشه کرد، نگرانش نباشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.