27-04-2012, 09:40 AM
(26-04-2012, 05:10 PM)MAJID نوشته: درود اقا بابکدر انتخاب دانشگاه رنک در رشته تخصصی خیلی مهمتره و من هم در پستهام به رنک تخصصی اشاره میکنم.
هر رشته ای رنکی داره که usnews ارائه میده .برای هر رشته 28 دانشگاه از بهترین های اون رشته رو قرار میده.اما رنکی هم وجود داره که به صورت کلی دانشگاه ها ی امریکا رو نشون میده.منظور شما از اینکه میگید مثلا 10 تای اول یا بین 20 تا 50 یا 100 اصولا کدوم رنکه؟ ممکنه دانشگاهی در رنک تخصصیش 20 باشه اما در امار کلی 80 .
اینکه گفته میشه معدل لیسانس رو بر اساس 60 واحد اخر حساب میکنند ایا قانون جامع و خاصی داره ؟ همه دانشگاهها این قانون رو دارند یا سلیقه ای هستش ؟
در مورد معدل قانونی مشخصی برای تمام دانشگاهها وجود نداره و در مورد این که چه تعداد واحدی رو برای معدل در نظر بگیرند یا مثلا معدل دو سال آخر رو در نظر بگیرند و غیره، قانون معینی نیست و در این زمینه دانشگاهها ممکنه قوانین خاص خودشون رو داشته باشند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.