به نظر من اگه برای وربال وقت بذاریم میشه نمره خوب ازش گرفت . ریاضی رو ایرانیا اکثرا خیلی خوب میزنن چون اون مباحثی که توی امتحان میاد همیشه براشون تکرار شده . به نظرم اگه همین تمرین و تکرار برای بخش لغت هم باشه نمره بالای وربال دست نیافتنی نیست . اکثرا حوصله مون نمیشه که حالا بشینیم 3500 بارونز یا کاپلان رو بخونیم و خیلی سخت به نظرمون میاد . به نظرم اگه از شش ماه قبل با روزی بیست سی لغت شروع کنیم و در عین حال مرتب لغت ها رو تکرار کنیم سعی کنیم توی جملات انگلیسی ازشون استفاده کنیم و متضاد و مترادف های انگلیسیشونو یاد بگیریم تاحد زیادی میشه بخش وربال رو قوی کرد. برای ریدینگ هم اگه واقعا وقت بذاریم و برامون عادت بشه که روزی نیم ساعت یه متن از یکی از همین مجله های معروف رو بخونیم خیلی توی درک و سرعت عمل تاثیر میذاره.
جدای دانش لغوی سرعت عمل و منطق هم خیلی تاثیر داره . بخصوص در مورد ریدینگ خیلی وقتا باید از قوه منطق و استدلال استفاده کرد و جواب رو بیرون کشید بر خلاف تافل که در بیشتر موارد جواب سوال توی متن مستقیم بهش اشاره شده.
من امسال از خیلی ها شنیدم که میگفتن به نظر ما بخصوص با فرمت جدید دیگه لغت حفظ کردن فایده ای نداره اما من مخالفم چون در مورد خودم اینجور نبود و فکر میکنم هرچقدر لغت بیشتر بلد باشیم درک متن هم راحتتره ولی باید به شیوه درست لغت هارو یاد گرفت وگرنه سریع فراموش میشن .
جدای دانش لغوی سرعت عمل و منطق هم خیلی تاثیر داره . بخصوص در مورد ریدینگ خیلی وقتا باید از قوه منطق و استدلال استفاده کرد و جواب رو بیرون کشید بر خلاف تافل که در بیشتر موارد جواب سوال توی متن مستقیم بهش اشاره شده.
من امسال از خیلی ها شنیدم که میگفتن به نظر ما بخصوص با فرمت جدید دیگه لغت حفظ کردن فایده ای نداره اما من مخالفم چون در مورد خودم اینجور نبود و فکر میکنم هرچقدر لغت بیشتر بلد باشیم درک متن هم راحتتره ولی باید به شیوه درست لغت هارو یاد گرفت وگرنه سریع فراموش میشن .
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما