27-04-2012, 04:44 PM
(PhD in Electrical Engineering (Control and Systems
Imperial College, London
M.Sc.: Mashhad Branch, Azad Univeristy, GPA: 19.24
B.Sc: Najafabad Branch, Azad University, GPA: 15.31
15 :work experience, months
ISI Journal Papers: 2
International Indexed Conferences Papers: 6
IELTS: 6.5
Scholarships: No Word
Checking my Status
Point: Some top Britain universities, such as Imperial College London, Manchester, Sheffield have accepted my PhD applications, but theses interesting offers .are useful for their aunts. Because all of them are self-funded
من برای امپریال کالج برای هر دو رشته برق کنترل و Bioengineering اپلای کرده بودم که این یکی بدون فاند شده و در حقیقت ریجکت هست.
برای رشته برقش با استادی در تماس نبودم.
اما برای Bioengineering یک استاد بهم وعده داده که اولین جای خالی تو گروهش که باز شد منو انتخاب کنه و خودش کل شهریه و هزینه زندگی را پرداخت خواهد نمود، برای همین، وضعیت اپلای این رشته به دست استاد سپرده شده و در سایت هیچ تغییری نمی کند!
موفق باشید!
Imperial College, London
M.Sc.: Mashhad Branch, Azad Univeristy, GPA: 19.24
B.Sc: Najafabad Branch, Azad University, GPA: 15.31
15 :work experience, months
ISI Journal Papers: 2
International Indexed Conferences Papers: 6
IELTS: 6.5
Scholarships: No Word
Checking my Status
Point: Some top Britain universities, such as Imperial College London, Manchester, Sheffield have accepted my PhD applications, but theses interesting offers .are useful for their aunts. Because all of them are self-funded
من برای امپریال کالج برای هر دو رشته برق کنترل و Bioengineering اپلای کرده بودم که این یکی بدون فاند شده و در حقیقت ریجکت هست.
برای رشته برقش با استادی در تماس نبودم.
اما برای Bioengineering یک استاد بهم وعده داده که اولین جای خالی تو گروهش که باز شد منو انتخاب کنه و خودش کل شهریه و هزینه زندگی را پرداخت خواهد نمود، برای همین، وضعیت اپلای این رشته به دست استاد سپرده شده و در سایت هیچ تغییری نمی کند!
موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.