سلام،
این وبسایت خیلی به من کمک کرد تا بدونم چه مرحله ای رو باید روز مصاحبه طی کنم، اینه که خودمو موظف میدونم منم تجربه هفته پیشمو به اشتراک بذارم،
من وقت urgent گرفتم، یه هفته طول کشید تا به ایمیلم جواب دادن، ولی واقعا به موقع appointment بهم دادن، ۲۴ اپریل، روز مصاحبه، بعد از اینکه وارد سالن اصلی شدیم، اول یه کانتری کپی ای-۲۰ و اپلیکیشن و payment bill رو ازم گرفت، بعد منو فرستد برای انگشت نگاری، بعد هم منتظر شدم تا شمارم خونده شه، تقریبا ۲ساعتی طول کشید، آخر سر یه افیسری که چهره کاملا آمریکایی داشت ولی به زبان فارسی ۱۰۰% مسلط بود با من مصاحبه کرد. ازم پرسید فارسی ترجیح میدی یا انگلیسی من هم انگلیسی رو انتخاب کردم، سوالاتی که ازم پرسید در مورد خانواده، ، شغلم، انگیزه برای انتخاب این دانشگاه و انگیزه برای انتخاب این رشته بود، و اینکه انگلیسی رو از کجا یاد گرفتم.منم به همه سوالات کاملا صادقانه جواب دادم، حتا نگفتم میخوام برگردم کشورم یا میخوام بمونم آمریکا . در نهایت یه لحظه ریزنمراتم رو ورق زد و بهم برگردوند.دیگه هیچ مدرکی ازم نخواست، بعد پرسید تا کی دوبی هستی، ، منم گفتم تا آخر هفته. گفت ویزات قبول شده، همین الان پاستو بده به آفیسی که کنار ورودی است، تا ۲ روز دیگه سر بزن بیبین ویزات آمادست یا نه. اگه هم نخواستی میتونی برگردی ایران، پاستو برامون پست کنی، که من هم موندم. من ۳شنبه وقت مصاحبم بود، ۵شنبه رفتم سفارت که ببینم پاسپورتم آمادست، مسولِ تحویل پاس یه آقای هندی بود، کلی معطل کرد ، بعد گفت وقت اداری تموم شده نمیتونیم پاستو به پست تحویل بدیم میمونه برای ۱شنبه. بعد دید من خیلی مشتاقم زودتر بگیرم پاسم رو گفت ۲۰۰ دلار بدی میتونم پاستو بهت بدم، منم چاره ای نداشتم، و پولو دادم و پاسمو همون ۵شنبه تحویل گرفتم.
در هر حال خدا رو شکر کل پروسه ویزا گرفتن من ۲روز بیشتر طول نکشید. اون روز هم یک عالمه ایرانی بودن که هم برای ویزا دانشجویی و هم از طریق توریستی اقدام کرده بودن و به همه برگ زرد دادن، یعنی همه قبول شدن، شاید فقط یک نفر نگرفت که اونم نقص مدارک داشت
Good Luck to U ALLLLLLL!!!!