29-04-2012, 04:55 PM
(29-04-2012, 04:26 PM)soheilred نوشته: با سلام.سلام دوست عزیز
من دانشجوی فوق لیسانس مکانیکم.مکاترونیک و کنترل. لیسانسمو تو دانشگاه صنعتی اصفهان با معادله ۱۴.۸۹ گذروندم. میخواستم بدونم برا اینکه شرایط پذیرش با فاندم بهتر شه چه کارایی علی الحساب باید انجام بدم و اگه اون کارارو بکنم میتونم از کجاها پذیرش بگیرمو به چه رنک دانشگاهی میتونم فک کنم.در ضمن دارم خودمو برا زبان هم آماده میکنم. یعنی تقریبا صفر صفرم. مقاله هم ندارم.
همونطور که خودتون گفتین شما باید یک کارهایی انجام بدین. یعنی سطح زبانتون رو بالا ببرین و امتحان زبان بدین. اگر هدفتون آمریکا هست امتحان GRE بدین. برای دکترا باید مقاله هم داشته باشین (نه اینکه بدون مقاله نشه، ولی چون فاند هم میخواین توصیه میکنم روش کار کنین). وقتی هیچ کدوم از اینها نیست نظر دادن در مورد انتخاب دانشگاه بسیار سخته. ممکنه شما نمره GRE تون مثلا بشه 1300 (در رنج قدیم) و مقاله هم بدین اونوقت شانستون خیلی بالا بره حتی برای دانشگاه خوب (مثلا 50 دانشگاه اول آمریکا) ممکنه هم اینطور نشه. هر دانشگاهی یک سری مینیمم ها داره، مثلا دانشگاه های کانادا اکثرا به معدل لیسانس خیلی اهمیت میدن و معمولا معدل بالای 15 میخوان. اما برای آمریکا شما میتونین با یک نمره GRE خوب معدلتون رو پوشش بدین.
حتی بعضی ها که شرایط خوبی دارن سعی میکنن فقط سراغ دانشگاه تاپ نرن و چند تا دانشگاه متوسط هم اپلای کنن.
برای اروپا با توجه به پوزیشن هایی که هر دانشگاه برای دکترا اعلام میکنه ممکنه اگر پوزیشنی با پیشینه تحقیقاتی شما مطابقت داشته باشه هم شانس داشته باشین.
بهتون پیشنهاد میدم که خودتون رو برای امتحانات زبان آماده کنید. برای گرفتن فاند سعی کنید مقاله بدین و فراموش نکنین که ارتباط با اساتیدی که زمینه تحقیقاتیشون با تحقیقات و پایان نامه شما شبیه باشه شانس شما رو برای فاند افزایش میده.
تاپیک های زیر میتونه اطلاعات بیشتری بهتون بده
سوال های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
بررسی فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند