30-04-2012, 02:10 AM
(29-04-2012, 08:40 PM)mohamad0014 نوشته: سلاممحمد جان
امروز متوجه شدم که سال عضویت کاربران به صورت hyper link گاهی در می آید و چیزی را تبلیغ می کند . از آنجا که غیر عادی بود گزارش کردم این مورد رو.
در عکس پیوست دو نمونه از این مشکل است که من screenshot گرفتم
این مشکل مربوط به سایت نیست. اگر از فیل*ترشکن استفاده میکنی، ممکنه سرور فیل*ترشکن این اطلاعات رو اضافه میکنه. در غیر این صورت به احتمال زیاد روی کامپیوتر شما نرمافزار ناخواستهای نصب شده که داره این کار رو میکنه. شما چنین مشکلی رو فقط با اینجا داری یا در سایتهای دیگه هم پیش اومده؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.