30-04-2012, 08:19 PM
(30-04-2012, 06:39 PM)manager_66 نوشته: سلام . یعنی بگفته شما اگه واسه معافیت پزشکی اقدام کنیم در صورتی که کار هم نتونیم پیدا کنیم میشه بهمون پول از کار افتادگی میدن ؟ من واقعا نمیدونم واسه معافیت اقدام کنم یا نه ؟ چون من میتونم معاف بشم ولی از عواقبش میترسم . کار + ... /دوست من، ضمن خوشامدگویی به شما به مناسبت ورود به فروم
پ-ن : واسه چشم میخام معافیت بگیرم . محدودیتی واسم ایجاد نمیکنه ؟ تشکر

من به عنوان کسی که با عوض شدن یک شبه قوانین معافیت، عازم خدمت مقدس سربازی شده، قویا و اکیدا بهتون توصیه میکنم که اگر حتی 1% هم احتمال میدهید که معافیت پزشکی میتونید بگیرید، این کار رو انجام بدید، چون واقعا ارزش عمر دو ساله شما بسیار بسیار بسیار بالاتر از چیزی است که فکرش رو میکند (البته 21 ماه دقیقا)
دوست خود من، با معافیت پزشکی (اتفاقا از نوع چشم) در حال حاضر در وزارت بازرگانی مشغول به کار است

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.