01-05-2012, 12:17 AM
(30-04-2012, 11:49 PM)manager_66 نوشته: متشکرم از دلگرمیتون .
چون خیلی در این زمینه وسواس دارم و میترسم با اینکه 18 سال درس خوندم بخاطر دو سال خدمتی که نرم هیچ جا واسم کار پیدا نشه. واسه همین مرددم . از همه بدتر اطرافیان خصوصا پدر و مادرم هستین که مرتب میگن بیکار میمونیو بدبخت میشی و .... . چون رشتم کامپیوتره و میتونم بانک استخدام بشم ولی همه بانکها میزنن معافیت غیر پزشکی . چون من خیال رفتن از ایران رو ندارم تو ایران به مشکل نمیخورم؟
دوست عزیز من، تصمیم اینکه بری سربازی یا برای معافیت اقدام کنی با خودت هست، نه با هیچ کس دیگه، نه من، نه دوستان اینجا و (ببخشید رُک میگم) نه با پدر و مادر گرامیت. این 21 ماه، 21 ماه از عمر و زندگی تو است و نه هیچ کس دیگه که میره و هیچ وقت بر نخواهد گشت. این موردی که اشاره کردی، مثل اینه که بگم، چون ممکنه من با ماشین برم ته دره، بنابراین هیچ وقت با ماشینم تو جاده نرونم! حالا با این اوصاف اگر خیلی تمایل به استخدام در بانک داری، چرا از فرد مطلعی نمیپرسی در این مورد؟
راستی اون دوستم که گفتم، خیلی جالبه که، کامپیوتر خونده بود و البته الان چشمش رو عمل کرده و شماره عینکی که استفاده میکنه خیلی کمتر شده!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.