02-05-2012, 12:37 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2012, 12:38 AM توسط ahmadpashaei.)
(24-04-2012, 11:12 AM)Babak نوشته: از دوستانی که در امریکا هستند، کسی تونسته کارت معافیتش رو از طریق دفتر حفاظت منافع عوض کنه؟ راستش من اصلا نمیدونم که تعویض کارت معافیت چه فایدهای میتونه داشته باشه. من اصلا کارت معافیتم رو با خودم از ایران نیاوردم. پاسپورتم رو در امریکا هم تمدید کردم و به این کارت نیازی نبوده (مدارک مورد نیاز برای تمدید پاسپورت در امریکا ). الان برام سواله که آیا اصلا لازمه که تعویض کنم یا خیر و اگر لازمه آیا این کار در امریکا هم امکان پذیره یا نه. اگر از دوستان کسی تجربهای داره ممنون میشم به اشتراک بگذاره.سلام آقا بابک،حال شما خوبه؟
اینکه تعویض لازمه براتون یا مفیده و یا .... رو نمیدونم ولی حسب قولی که داده بودم برادرم براتون پرسید از خود رییس پلیس+10 اونجا، گفت که هنوز برای اتباع ایرانی خارج از کشور هیچ دستوری ابلاغ نشده و نگرانی لازم نیست.شما اصلا نباید کاری بکنید و اگر دستوری ابلاغ بشه میتونید اطلاع پیدا کنید،خودم میگم بهتون
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم