03-05-2012, 11:08 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-05-2012, 11:35 PM توسط ahmadpashaei.)
1- نام آموزشگاهی که می رفتین یا میرین با ذکر شهر و شعبه و سالی که میرفتین(ذکر بازه زمانی مهمه)
آموزشگاه سفیر تهران-صادقیه. از اول مرداد 90تا آخر شهریور 90.
2- متد آموزشی و کتبی که کار میکردین + کتب کمکی آموزشگاه
Interchange books.من کلاسهای فشرده سه روز در هفته 3 ساعته میرفتم.student book-work book- story - Oxford Word skil,Basic 10 units through each semester.
3- استادای خوبی که از اون آموزشگاه شناختید
کلا استاداش خوب بودن ولی من آقای چایچی رو عالی دیدم.
4- از چه سطحی شروع و در چه سطحی به پایان بردین؟
8 درس آخر کتاب قرمز که elementary هست.
5- در کل من از سیستم و اساتید سفیر خیلی راضی بودم.با توجه به پایه قوی زبانم از دبیرستان خیلی خیلی زود پیشرفت کردم و می تونستم دست و پا شکسته حرف بزنم. شهریه هر ترم 30 ساعته برای اون سطح 57500 تومان.
آموزشگاه سفیر تهران-صادقیه. از اول مرداد 90تا آخر شهریور 90.
2- متد آموزشی و کتبی که کار میکردین + کتب کمکی آموزشگاه
Interchange books.من کلاسهای فشرده سه روز در هفته 3 ساعته میرفتم.student book-work book- story - Oxford Word skil,Basic 10 units through each semester.
3- استادای خوبی که از اون آموزشگاه شناختید
کلا استاداش خوب بودن ولی من آقای چایچی رو عالی دیدم.
4- از چه سطحی شروع و در چه سطحی به پایان بردین؟
8 درس آخر کتاب قرمز که elementary هست.
5- در کل من از سیستم و اساتید سفیر خیلی راضی بودم.با توجه به پایه قوی زبانم از دبیرستان خیلی خیلی زود پیشرفت کردم و می تونستم دست و پا شکسته حرف بزنم. شهریه هر ترم 30 ساعته برای اون سطح 57500 تومان.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم