04-05-2012, 11:38 PM
(04-05-2012, 11:16 PM)ahmadpashaei نوشته: باشه من برای دوشنبه،سه شنبه،چهارشنبه مشکلی ندارم.فقط باید حتما صبح زود باشین تهران. نمایشگاه 9 باز میشه. با خودتون یه کاغذ و خودکار بیاریناکاغذ برای نوشتن اسم کتاب؟! دوستان عزیز اگر میخواهید که خسته نشوید و به قول معروف سرگردون، با توجه به تنگی جا در مصلی و شلوغی و ازدحام، به نظر من از الان مشخص کنید که کدوم انتشارات خواهید رفت و چه کتاب هایی مد نظر دارید برای خرید...(این تجربه من بود)برای نوشتن اسم و .... و کتاب ها و ....باید زود بیاین و بعد از آشنایی بریم تو غرفه ها
(04-05-2012, 11:21 PM)bzz نوشته: منم موافق ام دیگه فوق فوق اش 10 اونجا باشید. فکر کنم تو مترو جای خوبی باشه برای قرار که همدیگرو گم نکنیممترو فکر کنم اون موقع و به دلیل نمایشگاه خیلی شلوغ باشه...بعدش کدوم خروجی؟ خروجی که داخل مصلی است یا اونی که در عباس آباده (روبروی مصلی سر مفتح)؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.