05-05-2012, 01:20 PM
(05-05-2012, 12:55 PM)Pejman نوشته: دوستان عزیز من بین انتخاب 3 تا دانشگاه موندم، هر 3 پذیرش بدون فاند برای دکترای مکانیک هست. من مزایا و معایب هر کدو رو در مقایسه با دو تای دیگه می نویسم. هر کسی هر نظری داره شدیداً استقبال می کنم:پژمان جان من خیلی تجربه خاصی ندارم ولی نظر شخضیمو میگم من خودم جایی رو ترجیح میدم که از فاندش مطمئن تر باشم و احتمال خیلی بیشتری بدم که از ترم دوم یا سال دوم بهم فاند تعلق بگیره . چون فاند خیلی از ابعاد زندگیه آدم رو تحت تاثیر خودش قرار میده . در کنارش رنکینگ و اعتبار دانشگاه هم مهمه . پس من باشم louisville رو حذف میکنم و بین اون دوتا تصمیم میگرم. بین Nevada و Tulsa اگه بگی اختلاف رنک در چه حد هست خوبه .
1- University of Louisville
مزایای نسبی: اساتید با زمینه های تحقیقاتی مرتبط زیاد، شهر و آب و هوا، ارتباط با یکی از اساتید، شهر ارزون.
معایب نسبی: وضعیت فاند معمولی، رنکینگ در مکانیک
2- University of Nevada, Reno
مزایای نسبی: رنکینگ در مکانیک، وضعیت فاند خوب، موقعیت شهر، ارتباط با یکی از اساتید.
معایب نسبی: شهر نسبتاً گران و بد آب و هوا، اساتید مرتبط تقریباً هیچی.
3- University of Tulsa
مزایای نسبی: وضعیت فاند خیلی خوب، شهر ارزون، اساتید مرتبط زیاد.
معایب نسبی: رنکینگ در مکانیک، شهر نه چندان جالب.
در ضمن Tuition اینها تقریباً همه در یه حدود هست. وضعیت فاند رو هم از روی آمار و ارقام سایت هایی مثل USNEWS و Peterson و PhDs.org نوشتم (البته با یه دانشجوی ایرانی Tulsa تلفنی صحبت کردم)
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما