05-05-2012, 01:33 PM
(05-05-2012, 01:19 PM)hosseinkhosravi نوشته: ممنون از پاسختوندوست من، شما به چند چیز توجه کن، اول اینکه تاریخ ارسال خبری که شما لینکش رو قرار دادی مربوط به اردیبهشت 1390 است. دوم اینکه، همون طور که دوست خوبم سعید اشاره کرد:
پس این لینک در مورد چی داره توضیح میده:
http://www.fardanews.com/fa/news/147691/...9%86%D8%AF
1-شروط اصلي براي بهرهمندي از معافيت كفالت مادر كدامند؟
الف) مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد. ب) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.
2-مدت معافيت كفالت براي مادر چه مدتي است؟
از نوع معافيت موقت تا 30 ماه از زمان طلاق يا فوت همسر ميباشد.
3-در چه صورت معافيت موقت 30 ماهه به دائم تبديل ميشود؟
در صورتي كه در طول مدت 30 ماهه مادر مجرد و همچنين در قيد حيات باقي بماند و مشمول نيز در مدت مذكور به عنوان تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد.
4-مدت 30 ماه معافيت موقت از چه تاريخي قابل محاسبه است؟
از تاريخ ثبت طلاق يا فوت شوهر.
5-اگر زمان رسيدگي و درخواست معافيت كفالت بيش از 30 ماه از تاريخ طلاق و فوت شوهر گذشته باشد صدور معافيت چگونه است؟
معافيت دائم صادر ميگردد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.