05-05-2012, 07:07 PM
کوروش جان نروژ یکی از مرفه ترین و بهترین کشورهای دنیا از خیلی لحاظ هاست و از نظر میزان رفاه اجتماعی، وضعیت اقتصادی و خیلی فاکتورهای دیگه قطعاً جزو بهترین های جهان هست. مثل هر جای دیگه نقاط ضعف خودش رو داره، مثلاً وضعیت آب و هوا و نزدیکی به قطب. ولی انقدر نکات مثبتش زیاد هست که با همه این تفاسیر از همین ایران خودمون کلی علاقه مند برای تحصیل در این کشور وجود داشته باشه.
در مورد وضعیت فاند و حقوق و غیره هم که دوستان کاملاً توضیح دادند. این رو هم اضافه کنم که حقوق داده شده به دانشجویان دکترا در این کشور خیلی خوبه و دوست من که چند سال پیش اونجا دکترا می خوند، مقدار زیادی هم تونسته بود پس انداز کنه و بعد هم که ازدواج کرد باز هم حقوق دریافتی ایشون کفاف زندگی دو نفره رو به راحتی می داد.
در مورد وضعیت فاند و حقوق و غیره هم که دوستان کاملاً توضیح دادند. این رو هم اضافه کنم که حقوق داده شده به دانشجویان دکترا در این کشور خیلی خوبه و دوست من که چند سال پیش اونجا دکترا می خوند، مقدار زیادی هم تونسته بود پس انداز کنه و بعد هم که ازدواج کرد باز هم حقوق دریافتی ایشون کفاف زندگی دو نفره رو به راحتی می داد.