05-05-2012, 08:04 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 08:12 PM توسط ahmadpashaei.)
(05-05-2012, 06:34 PM)salazar716 نوشته: درود.از همون ترمینال شرق شما رو مستقیم با سواری یا اتوبوس(البته شما بهتره با سواری) میارن مترو اشراق که آخرین ایستگاه خط 2 مترو تهران هست.البته شما دقیقا باید بپرسید البته از تاکسی ها.(خودتون رو مسلط نشون بدین و دربست گفتن اغفال نشین،بگید نه میخوام برم مترو،کلا یا از مغازه ها بپرسید یا تاکسیا)همونجا سوار مترو میشین و تا ایستگاه امام خمینی میاین و اونجا پیاده شده و به خط مترو شماره 1 (تجریش-کهریزک) به سمت تجریش میرین و در نهایت در ایستگاه شهید بهشتی پیاده بشین.در ضمن وقتی تو قطار هستین حواستون به بلندگو برای اعلام نام ایستگاهها و همچنین تابلوی نام ایستگاه (از پنجره ببینید)در همه ایستگاه ها باشه.البته چون همه تو دو ایستگاه مورد نظر شما پیاده میشن تابلو هست.رو تمام درهای مترو هم نقشه نام ایستگاه ها نصب شده و میتونید بفهمین چند تا ایستگاه مونده.من جساراتا اینارو میگم تا راحتتر باشید و احساس غریبی نکنید چون خیلی راحته کار شما واقعا. دربست نگیرید و کاملا مسلط باشید.
دوستان من تا الان تنها تا تهران نیومدم! همیشه یکی از رفیقام بوده که تهران رو بلد باشه...امسال هیشکی نیس که باهام بیاد!
نمیدونم اصلا کجا ایستگاه مترو داره! چه جوری بیام شهید بهشتی!
من از شمال میام...ترمینال شرق یا همون تهران پارس پیاده میشم. بعدش رو دیگه نمیدونم! میشه یکی راهنمایی کنه؟
اصلا با ماشین پدر جان بیام چی؟!! شنیدم الان زیاد ترافیکه تو تهران.
درضمن...من زیاد نمیدونم چی باید بخرم! اونجا نیازمند یاری سبزتان هستیم!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم