05-05-2012, 10:25 PM
(05-05-2012, 12:55 PM)Pejman نوشته: دوستان عزیز من بین انتخاب 3 تا دانشگاه موندم، هر 3 پذیرش بدون فاند برای دکترای مکانیک هست. من مزایا و معایب هر کدو رو در مقایسه با دو تای دیگه می نویسم. هر کسی هر نظری داره شدیداً استقبال می کنم:درود پژمان جان
1- University of Louisville
مزایای نسبی: اساتید با زمینه های تحقیقاتی مرتبط زیاد، شهر و آب و هوا، ارتباط با یکی از اساتید، شهر ارزون.
معایب نسبی: وضعیت فاند معمولی، رنکینگ در مکانیک
2- University of Nevada, Reno
مزایای نسبی: رنکینگ در مکانیک، وضعیت فاند خوب، موقعیت شهر، ارتباط با یکی از اساتید.
معایب نسبی: شهر نسبتاً گران و بد آب و هوا، اساتید مرتبط تقریباً هیچی.
3- University of Tulsa
مزایای نسبی: وضعیت فاند خیلی خوب، شهر ارزون، اساتید مرتبط زیاد.
معایب نسبی: رنکینگ در مکانیک، شهر نه چندان جالب.
در ضمن Tuition اینها تقریباً همه در یه حدود هست. وضعیت فاند رو هم از روی آمار و ارقام سایت هایی مثل USNEWS و Peterson و PhDs.org نوشتم (البته با یه دانشجوی ایرانی Tulsa تلفنی صحبت کردم)
همونطور که میگی آب و هوا که اینطوری مهم نیست (همون ویچیتا هم آب و هوا درست حسابی نداره!)
شهر نه چندان جالب منظورت از چه لحاظیه واسه تولسا؟
در کل منم مثل اکثر دوستان شانس رو به فاند میدم ولی در تعامل با رشته!...رنک رو بین این دانشگاهها تو این سطح خیلی واسش تفاوت قائل نمیشم (این نظر شخصیه)
با این وضعیتی که نوشتی من نوادا رو خیلی پیشنهاد نمیکنم...چون میگی استاد مرتبط نداره...من به شخصه یکم برام سخت میشه بخوام چیزیو بخونم که علاقه ای بهش ندارم ...حتی تا حدودی این مورد رو بیشتر از فاند بهش ارزش میدم...چون PHD میری بالاخره یه TA ای چیزی میدن بهت، ولی اگه مرتبط نباشه، ممکنه یکم مشکل پیش بیاد (TA اینطوری جزو فاند حساب نمیشه)..البته اگه به زمینه دیگه ای علاقه داری و مشکلی با عوض کردنش نداری بحث فرق داره
ضمنا اگه میتونی از international office یا بچه های اونجا در مورد in state شدن شهریه هم سوال بپرس که امکانش هست یا نه
اینکه میگی شهر گرونه؛ بعد tuition یکیه...منظورت کل هزینه تو I-20 هست یا فقط tuition?
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge