05-05-2012, 11:27 PM
ممنون از جوابهاتون.
من خودم زیاد علاقه ای به زمینه های استادای Nevada ندارم ولی به هر حال آدم تا تو یه زمینه ای حسابی کار نکنه نمی تونه نظر بده. ولی به هر حال Background خیلی زیادی ندارم واسشون.
Tuition در هر سه تقریباً یه حدود هست ولی هزینه زندگی تنها در Nevada از همه بیشتره، در Tulsa از همه کمتر. در نتیجه هزینه کل هم که تو I-20 نوشته می شه تو Tulsa کمترین هست.
اون In-state شدن منظورت برای ترم های بعدی هست یا همین ترم اول؟
(05-05-2012, 10:00 PM)Mike نوشته: اب و هواش بده؟ شما باید ۱ سری تو تابستون بیای پیش ما شیکاگو تا بفهمی معنی زودپز چیه! رطوبت روانیت میکنه! سرماشم هی بگی نگی بد نیست!برای من هم آب و هوا زیاد مهم نیست، یعنی اولویت نداره. در مورد دانشگاه Nevada, Reno فکر می کنی از Tulsa فاندش بیشتره؟
رنکینگ دانشگاه از همه مهم تره. و اینکه فاندم اونا بیشتر دارند. خیلی بیشتر از جاهای دیگه!
(05-05-2012, 10:25 PM)mahyarelc نوشته: درود پژمان جاندر مورد Tulsa خب تو ایالت Oklahoma است و این ایالت جزو ایالتهای خیلی خوب نیست. از طرفی آمار جرم و جنایت نسبتاً بالاست. در کل شهر خیلی ارزونی است و به نظر نمی رسه جزو شهرهای خوب باشه.
همونطور که میگی آب و هوا که اینطوری مهم نیست (همون ویچیتا هم آب و هوا درست حسابی نداره!)
شهر نه چندان جالب منظورت از چه لحاظیه واسه تولسا؟
در کل منم مثل اکثر دوستان شانس رو به فاند میدم ولی در تعامل با رشته!...رنک رو بین این دانشگاهها تو این سطح خیلی واسش تفاوت قائل نمیشم (این نظر شخصیه)
با این وضعیتی که نوشتی من نوادا رو خیلی پیشنهاد نمیکنم...چون میگی استاد مرتبط نداره...من به شخصه یکم برام سخت میشه بخوام چیزیو بخونم که علاقه ای بهش ندارم ...حتی تا حدودی این مورد رو بیشتر از فاند بهش ارزش میدم...چون PHD میری بالاخره یه TA ای چیزی میدن بهت، ولی اگه مرتبط نباشه، ممکنه یکم مشکل پیش بیاد (TA اینطوری جزو فاند حساب نمیشه)..البته اگه به زمینه دیگه ای علاقه داری و مشکلی با عوض کردنش نداری بحث فرق داره
ضمنا اگه میتونی از international office یا بچه های اونجا در مورد in state شدن شهریه هم سوال بپرس که امکانش هست یا نه
اینکه میگی شهر گرونه؛ بعد tuition یکیه...منظورت کل هزینه تو I-20 هست یا فقط tuition?
من خودم زیاد علاقه ای به زمینه های استادای Nevada ندارم ولی به هر حال آدم تا تو یه زمینه ای حسابی کار نکنه نمی تونه نظر بده. ولی به هر حال Background خیلی زیادی ندارم واسشون.
Tuition در هر سه تقریباً یه حدود هست ولی هزینه زندگی تنها در Nevada از همه بیشتره، در Tulsa از همه کمتر. در نتیجه هزینه کل هم که تو I-20 نوشته می شه تو Tulsa کمترین هست.
اون In-state شدن منظورت برای ترم های بعدی هست یا همین ترم اول؟