06-05-2012, 03:05 PM
(05-05-2012, 02:02 PM)amin_mb نوشته: سلام دوست عزیز!مرسی دوست عزیز از پاسخ سریع
میشه بیشتر مطلب را باز کنید، که از کجا متوجه شدید که نروژ سخت تر میگیره!؟
ببینید نمی تونید فاند آلمان را با زندگی در نروژ مقایسه کنید! حتی شما نمی تونید میزان پول دریافتی را برای یک شهر با شهر دیگر مقایسه کنید!
اصولا کشورهای اسکاندیناوی و اروپایی برای دکتری خودشون حقوق پرداخت می کنند نه بورس (اسکولارشیپ) نه فاند!
به عنوان مثال شما برای دکتری در هلند که شغل محسوب میشه، حقوقی دریافت می کنید که فقط برید درس بخونید نه کار دیگه ای انجام بدهید!
اما مثلا سوئد، در موقعیت های دکتری که باز میشه، اغلب اشاره می کنند که حقوق دریافتی 80 درصد برای تحقیق و 20 درصد برای تدریس و امور دانشکده ای است!
بنابراین لزومی نداره که هر جایی حقوق داد، باید هر کاری انجام بدهید!
کشورهایی مثل هلند، دانمارک، سوئد و نروژ، معمولا حقوق را طوری تعریف می کنند، که یک زندگی متاهلی با یک فرزند بیر تا بیر گذرانده بشه!
نکته مهم دیگه در اروپا، اینه که برای دکتری پوزیشن باید تعریف شده باشه، که امسال متاسفانه نسبت به سالهای پیش به خاطر وضع اقتصادی ضعیف تر اروپا، پوزیشن های دکتری خیلی کمتر شده! بنابراین ممکن هست به چشم بیاد که سختگیرانه تر عمل میشه!
فاکتور مهم دیگه تو پذیرش دکتری در این پوزیشن ها نسبت به کل رزومه، داشتن سابقه تحقیق و پژوهش کاملا مرتبط با پروژه تعریف شده هست که این فاکتور نیز، پذیرش های دکتری را سختگیرانه تر نشان خواهد داد.
موفق و موید باشید!
فکر کنم سختگیری رو در کامنتی توضیح دادم
اما در رابطه با فاند من هم فکر کنم نظرم با شما یکیه. یعنی فاندی در کار نیست و در واقع حقوق زحمتی هست که شما میکشید
اما اینکه بگیم مثلا با آلمان فرق میکنه یا نه بنظر من چندان موضوعی نداره
چرا که فاند یا حقوق یا هرچیز دیگه براین اساس هست که شما زندگی ابرومند دانشجویی داشته باشید
اگر مبلغ المان کم هست خرجش هم کم هست این رو در نظر بگیرید
اگه یه سری به سایتهای اجاره خونه و مابقی مخارج در نروژ بزنیم دستمون میاد
این مطلب کاملا به سطح مخارج شما برمیگرده. مثال میزنم
الان در هندوستان بنده و همسرم خرجمون حدود 1600هزار تومن یا نزدیک به 1800هزار هست بطور ماهانه
اما داریم زوجهایی که با حدود 800هزار تومن یا حتی 650هزارتومن هم زندگی میکنند
در آلمان و در شهر فرانکفورت که دوست بنده سکونت دارند به ایشون مبلغ 1000یورو پرداخت میشه که طبق حساب ایشون حدود 850یورو ایشون خرجشون هست اونم بطور مجردی
اما یکی از دوستان ایشون بطور متاهلی با ماهی 750یورو زندگی میکنند اونهم در شهر گرونی مثل فرانکفورت
پس اینمسایل بستگی به سطح زندگی شما داره بطور صددرصد
شما هم اگر بخواید در نروژ مثل این دوست بنده خونه ای بگیرید و بطور معمول خرج کنید از حقوقتون چیزی باقی نخواهدماند. اجاره یه واحد 30متری در اسلو چیزی در رنج 7500تا 15هزار کرون هست .
اما در عین حال خیلییها هم با همین مخارج کلی سیو میکنند و با دست پر برمیگردند یا میمانند
پس سبد زندگی مهمه نه مبلغ پرداختی. یادمون نره که اسلو دومین شهر گران بعد از توکیو هست
بعد اینکه منظور بنده از کار دانشجوییی مثل تصحیح اوراق یا تدریس اجبار یا پادگانی بودن ماجرا نیست. بلکه منظورم اینه که این دانشگاهها فکر نکنیم که دارند لطفی میکنند. خیر. کاملا یه رابطه برد برد هست .ولاغیر
پیروز و شاد باشید