06-05-2012, 03:15 PM
(05-05-2012, 07:07 PM)Pejman نوشته: کوروش جان نروژ یکی از مرفه ترین و بهترین کشورهای دنیا از خیلی لحاظ هاست و از نظر میزان رفاه اجتماعی، وضعیت اقتصادی و خیلی فاکتورهای دیگه قطعاً جزو بهترین های جهان هست. مثل هر جای دیگه نقاط ضعف خودش رو داره، مثلاً وضعیت آب و هوا و نزدیکی به قطب. ولی انقدر نکات مثبتش زیاد هست که با همه این تفاسیر از همین ایران خودمون کلی علاقه مند برای تحصیل در این کشور وجود داشته باشه.سلام دوست من .ممنون از پاسختون
در مورد وضعیت فاند و حقوق و غیره هم که دوستان کاملاً توضیح دادند. این رو هم اضافه کنم که حقوق داده شده به دانشجویان دکترا در این کشور خیلی خوبه و دوست من که چند سال پیش اونجا دکترا می خوند، مقدار زیادی هم تونسته بود پس انداز کنه و بعد هم که ازدواج کرد باز هم حقوق دریافتی ایشون کفاف زندگی دو نفره رو به راحتی می داد.
بنده اطلاع دارم که یکی از مرفهترین کشورهای دنیاست . بله هست . ولی اولا این مطلب برای یه نروژی بطور کامل صدق میکنه.
اگر مدتی رو در خارج از کشور زندگی کنید دقیقا فرق رو حس خواهید کرد.
در مورد پس انداز کردن در کامنت قبلی نظر خود رو اعلام کردم
اما یه چیزی رو صادقانه عرض کنم. کلا ما ایرانیا خیلی جوگیریم. شرایط یک کشور رو باید کاملا با تمام عواملش سنجید و درنظر گرفت. این رو بنظر من اصلا نباید دوستان فراموش کنند.
یعنی از میانگین این شرایط میتونیم تعریف کنیم کجا برای یک خارجی خوبه و کجا بد
ایرانیها بدلیل محدودیتهای زیادی که وجود داره دچار این حالت شدند که واقعا این کشورها یادانشگاهها دارند لطفی میکنند که بنظر من اصلا این طور نیست و همونطور که عرض کردم رابطه کاملا برد برد هست
مثلا شما در مورد ایتالیا یه چیزی میشنوید ولی اگر در اونجا یه مدتی زندگی کنید کاملا حس میکنید که این جماعت تا دویست سال هم اگر شما در اونجا اقامت کنید همچنان به شما به چشم یک خارجی نگاه میکنند و بسیار مردم مغروری هستند. این ایرادشون نیست اصلا بلکه شرایط اونجا به این شکله
ضمنا کامنت اول من بر این اساس هست که چرا یه چنین دانشگاههایی چنین طرز تفکری دارند . مبلغ فاند یا حقوق یا مسایلی از این دست بنظر من در حاشیه هست
اما واقعا مارو جوگیر کردند . اینجا در هندوستان یک هندی که شاید شما حتی از قیافه ش خوشنتون نیاد یا بظاهر بی کلاس باشه براحتی ودرعرض کمتر از یکماه میتونه ویزای سه ساله تا ده ساله انگلستان بگیره
صاحبخونه من که از من چندین سال کوچکتره و دارایی چندانی هم نداره و تمام زندگیش با وام هست براحتی در سال دوبار به امریکا میره و میاد.
خیلی بظاهر آدمهای در پیت اینجا براحتی در مایکروسافت در خود امریکا کار میکنند .
اما به ما ایرانیان که میرسه همه چیز جنبه بزرگ و عجیب پیدا میکنه . واقعا خود این مطلب پروپوزالیه برای خودش
پاینده باشید