07-05-2012, 11:05 AM
(07-05-2012, 08:41 AM)baheri نوشته: من دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:۱. ورود دارو به امریکا فقط برای مصرف شخصی مجازه. در نتیجه شما نمیتونید مقدار زیادی از انواع و اقسام دارو رو با خودتون همراه بیارید.
1-نحوه بردن داروهایی که توسط پزشک در ایران تجویز شده اند به امریکا چگونه است؟
2-نحوه فرستادن برخی از داروها از امریکا به ایران (به علت گرانی در ایران) مثلا در حد محدود و جهت مصرف بستگان چگونه است؟
ایا در هر مورد بالا اجازه خاصی نیازه؟
با تشکر.
۲. تا اونجا که من اطلاع دارم مشکلی نداره و من تا به حال چندین بار از طریق دوستان و آشنایان که به ایران میرفتند برای اقوام در ایران دارو فرستادم و مشکلی هم نبوده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.