(08-05-2012, 01:09 PM)Zari نوشته: لینک شما هیچ ربطی به هزینه آزادسازی ریز نمره و دانشنامه نداره و مبلغ وثیقه برای رشته های پزشکی، اون هم برای کسانی که متقاضی دریافت بورسیه تحصیلی با هزینه شخصی هستند رو مورد بحث قرار داده!من خودم چند ماه قبل مدارکم شامل دانشنامه وریز نمرات بر طبق همین لیست آزاد کردم. این لیست برای تمام دانشگاههای علوم پزشکی است و هرکس مدارکش را بخواد باید وثیقه بذاره ربطی به متقاضی بورس و غیره هم نداره! اگرم نه که پول نقد باید بده( ممکنه پول نقد یخورده کمتر بشه مطمین نیستم البته خودم وثیقه گذاشتم)
در مورد صحت اون جداول، من کاملا مطمئن هستم و امروز هم تلفنی از دانشگاه محل تحصیل کارشناسی خودم استعلام کردم و اونها تاکید کردند که همون جدول کاملا صحیح هست و هنوز بر اساس اون کار می کنند.
بنظرتون منطقی هست قیمت ها از سال 73 ثابت باشه؟؟
اگرم تلفنی بهتون گفتن حتما در جریان نیستن چون پول یا وثیقه رو وزارت بهداشت خودش میگره و بعد نامه میده به دانشگاه که مدرک ایشون رو آزاد کنید. اصلا کارهای وثیقه و پول ربطی به دانشگاه نداره. باید برید ساختمان وزارت در شهرک غرب ، میدان صنعت،خیابان فلامک جنوبی ، طبقه ششم، خانم درویش کارهای آزاد سازی مدارک انجام بدهید.
پ.ن: تا اونجا که اطلاع دارم شما وزرات علوم بو ده اید
مرسی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..