11-05-2012, 09:14 AM
(11-05-2012, 12:38 AM)mohamad0014 نوشته: می تونم بپرسم شما چه خطی را ررزو کردید بهنوش جان؟محمد جان
یه مطلبی هم ایجا اشاره کنم: با بررسی هایی که انجام دادم و همچنین صحبت با دفتر هواپیمایی به این نتیجه رسیدیم که پرواز از اروپا به آمریکا (حداقل در این مورد من) اصلا مقرون نیست و حتی بلیط برگشت از آلمان به ایران+ ایران به امریکا (مثلا آلیتالیا) نزدیک به 1700 دلار ارزان نتر است. چیزی بسیار عجیب و دور از ذهن ولی واقعی! دلیلشم نمی دونم
معمولا شما باید قیمتهای خیلی بهتری برای پرواز از لندن یا آمستردام به امریکا پیدا کنی. اونها رو چک کردی؟ رفتن از آلمان به هلند و یا انگلستان باید کار نسبتا سادهای باشه و شاید خیلی مقرون به صرفهتر در بیاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.