(11-05-2012, 08:52 AM)Babak نوشته: Pani85 نکته خیلی خوبی رو گفته و حقیقت اینه که بدون قانون و مقررات یک اجتماع سالم و بدون اختشاش شکل نمیگیره. اگه به ریشههایی که باعث شده شما از وطن و خانواده بکنید و زبان مادری رو رها کنید و به دنبال مهاجرت به کشور دیگهای باشید، نگاه کنید، حتما بیقانونی یا اجرای سلیقهای قانون یکی از ریشههای اصلی خواهد بود.با سلام
به همین خاطر جامعه مجازی آکادمیاکافه هم بدون قانون نیست، ولی احتمالا فرق مهمی که با جای قبلی داره اینه که ما حداکثر تلاشمون رو میکنیم تا قوانین اینجا سلیقهای اعمال نشه و خوشبختانه در مدت یک سال و خردهای فعالیت سایت تقریبا همه کاربران در این راه با ما همکاری کردهاند و حسن نیت نشون دادند و سعی کردند این فضا رو سالم نگه دارند تا منبع اطلاعاتی خوبی برای خودشون و کاربران آینده سایت باشه.
من تاحالا تو زندگیم بی قانونی نکردم...در فروم قبلی هم من هیچ مشکلی با مدیران اونجا نداشتم و رابطه ام باهاشون خیلی خوب بود....حتی سر قضیه samon جان در اونجا من پادرمیانی کردم با مدیران سایت .و باهاشون در تماس بودم.........اگر هم اومدم اینجا فقط به اصرارsamon جان بود
منظور من هم راجع به سختگیری بود نه بی قانونی...در وضعیت فعلی که اکثر ما منتظر مدیکال هستیم اصلا حرف یا صحبت خاصی نداریم و اگر هم صحبتی از سوی کاربران میشه به نظر من نباید سخت گرفت
به هر حال با تشکر از شما میدونم مدیریت و کنترل یک سایت خیلی سخته امیدوارم همواره موفق باشید.