(11-05-2012, 03:38 PM)سجاد نوشته: من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه شیراز هستم. در مورد آزاد کردن مدرک اقدام نکردم. واسه یه دانشگاه میخوام اپلای کنم، اینو جزو داکیومنتهای مورد نیاز خواستن:ضمن عرض خوش آمد به شما جهت پیوستن به فروممیتونم بدون آزاد کردن مدرک، فعلا یه ریز نمرات غیر رسمی به زبان انگلیسی از دانشگاه بگیرم و واسشون بفرستم؟ یا اینکه باید اصل مدرک رو داشته باشم؟ ضمنا این دانشگاه توی آلمانه. اگه میشه ریز نمرات غیر سمی رو گرفت، کسی از روند اداریش اطلاع داره؟ بازم نیاز هست به دارالترجمه رجوع کنم؟
- certificates of your Master degree (with indication of credit system)
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
- دوست من، شما با استفاده از ریزنمرات لاتین غیررسمی برای اکثر دانشگاه ها میتونید اپلای کنید، ولی بعضی از دانشگاه ها فقط ریزنمرات لاتین رسمی رو قبول دارند (به ویژه بعضی از دانشگاه های چند تا از کشورهای اروپایی مثل دانمارک)
- روند اداری مرسوم برای دریافت ریزنمره لاتین رسمی از دانشگاهی به دانشگاه دیگه فرق داره، فکر کنم که دانشگاه شیراز از دانشگاه هایی باشه که ریزنمرات لاتین (رسمی/غیررسمی) صادر میکنه، بنابراین در این مورد بهتره از دانشگاه محل تحصیلتون سوال کنید
- در صورتی که دانشگاه محصل تحصیل شما، ریزنمرات لاتین (رسمی/غیررسمی) صادر کنه، احتیاجی به مراجعه به دارالترجمه نیست
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.