12-05-2012, 04:03 PM
(09-05-2012, 10:46 AM)manager_66 نوشته: دوستان من تقریبا در فازهای آخر تحقیقاتم واسه گرفتن و نگرفتن معافیت پزشکی چشم هستم . چیزهایی که منو دلگرم میکنه به گرفتن معافیت پزشکی :والا من بر خلاف نظر پژمان عزیز باید بگم که اگه واقعا شانسی برای استفاده از معافیت پزشکی دارید و ازش استفاده نمیکنید خیلی خیلی اشتباه هست!!
1- توصیه اکثر دوستان
2- توصیه پزشکی که باهاش در مورد وضعیت چشام باهاش صحبت کردم (پیشش چشمم رو عمل کردم - با وجود عمل باز هم معاف میشم)
3- تقریبا دانش متوسط به بالا(یا شاید زیاد) در زمینه کامپیوتر ، طراحی وب ، سخت افزار ، شبکه ، نرم افزار و ...
4- ویزیت شدن مرتب توسط دکتر چشم پزشک هر ماه یکبار
5- مدرک دانشگاهی (لیسانس کامپیوتر)
6- ادامه دادن واسه ارشد
و مواردی که منو میترسونه واسه گرفتن معافیت پزشکی (چشم) :
1- حسرت خوردن در آینده واسه پیدا نکردن یک کار ثابت (دولتی و خصوصی) بخاطر نداشتن کارت پایان خدمت {من خیلی دوست دارم تو بانک کار کنم و هر بار که اون بند عدم داشتن معافیت پزشکی رو میبینم مو به تنم سیخ میشه}
2- فرق گذاشتن بین من با کسی که کارت پایان خدمت داره در شرکتی که کار میکنم (مثلا مثلا مثلا حالتی رو در نظر بگیرید که دو نفر با یک مدرک در یک شرکت کار کنیم و من بخاطر داشتن تخصص بالاتر نسبت به کسی که دانشش از من پایینتره حقوق کمتری بگیرم چون معافیت پزشکی دارم و طرف میگه اینو جایی کار نمیدن بذار حقوق و مزایای پایینتر بهش بدیم)
3- برنامه نداشتن واسه استفاده از این دو سال (اکثر افراد میگن تو این دو سال هزار تا کار میتونی بکنی اما من هیچ مورد خاصی که باهاش بتونم آینده خودم و خانوادم رو تامین کنم به ذهنم نمیرسه)
4- در کل پیدا نکردن کار مناسب با رشته و پوچ شدن رشته تحصیلی بعبارتی از بین رفتن 17 سال درس خوندن بخاطر 2 سال خدمت .
ممنون میشم در این خصوص راهنماییم کنید . الان تا پلیس +10 هم رفتم واسه ارسال مدارک باز برگشتم
من نمیدونم واقعا اون دلایل که گفتید چقدر براتون مهمه اما باور کن دوست من خیلی از اون هایی که معافیت گرفتن الان کار دولتی دارن و هیچ فرقی هم بینشون نیست...
در ضمن شما اگه بشینی فیلم سینمایی هم ببینی توی این دو سال خیلی از وقتت بهتر استفاده کردی تا بری خدمت!!!!!!
به نظر من کاملا جواب سوالت واضحه و شک نکن که معافیت پزشکی بگیری به نفعته....
موفق باشی
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز