12-05-2012, 11:32 PM
(12-05-2012, 11:18 PM)ahmadpashaei نوشته: آمار من قرار نبود دقیق باشه ولی با مراجعه به آگهی های استخدام در روزنامه ها در یک پریود طولانی در میابید که من درست میگم.منظور من آگهی های استخدام دولتی و وابسته به دولت است نه شرکتهای خصوصی.حتی بانکها هم معافیت غیر پزشکی می خوان و بعیده که معافهای پزشکی استخدام بشن و اگر هم در متن نباشه در مصاحبه های اول رد صلاحیت میشن..البته این خیلی غیر کارشناسیه ولی حقیقته دیگه.دوستان چند بار گفتم این رو باز هم میگم، دوست من (پسر خاله ام!) معافیت پزشکی (برای چشم داره)، لیسانس کامپیوتر و الان در وزارت بازرگانی، که کاری کاملا دولتی است، حدود 2 سال است مشغول به کار است (به صورت قراردادی و گفتند که بعد از 5 سال، اگر اشتباه نکنم، پیمانی خواهد شد)! حالا اینکه کسی، به قول احمد جان زنجیری باشه، در شرکت های خصوصی هم جایی نداره چه برسه به دولتی.
بعد تجربه شخصی من ثابت کرده که نباید به خیلی از این شرایطی که در آگهی ها ذکر شده، دقت کرد!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.